Articole

Copii legalizate pentru inscrierea la facultate

In aceasta perioada a anului, in Iasi, unul dintre cele mai puternice centre universitare din tara, incep inscrierile la facultati, iar Copoul sau renumitul campus Tudor Vladimirescu devin neincapatoare. Birourile notariale sunt si ele luate cu asalt de valurile de viitori studenti.

Pentru dosarul necesar inscrierii la facultate se solicita, de regula, copii legalizate dupa actele de studii si actele de stare civila (certificat de nastere, certificat de casatorie etc.)

E bine de stiut ca pentru legalizarea unei copii este necesar sa va prezentati la Biroul Notarial cu originalul actului al carei copii se doreste a fi legalizata. Nu se pot face copii legalizate dupa alte copii legalizate, fotocopii simple, copii conforme cu originalul sau acte originale foarte deteriorate (detalii aici).

La biroul nostru legalizarile de copii se fac pe loc, durata procedurii variind intre 10 min. – 30 min., in functie de numarul de solicitari.

Pentru mai multe informatii despre legalizarile de copii, precum si despre preturile practicate de biroul nostru, consultati articolul Legalizarea de copii.

Share